Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Κυπαρισσία: Έφυγε η... ρόδα από εν κινήσει περιπολικό!


Τυχερό στάθηκε το πλήρωμα περιπολικού χθες το πρωί στην Κυπαρισσία, καθώς η ρόδα του αυτοκινήτου έφυγε μέσα στην πόλη ενώ δεν κινείτο με μεγάλη ταχύτητα.

Το απίστευτο αυτό συμβάν, που έρχεται με κραυγαλέο τρόπο να επισημάνει τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχουν τα αυτοκίνητα της Αστυνομίας, συνέβη σε παραλιακό δρόμο. 

Ο οδηγός του περιπολικού είδε ξαφνικά τον μπροστινό δεξιό τροχό του οχήματος να μην υπακούει στις κινήσεις του τιμονιού, αλλά να... στρίβει μόνος του.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε μέχρι να το μαζέψει η Οδική Βοήθεια και να μεταφερθεί σε συνεργείο για επισκευή, αφού είναι ένα από τα ελάχιστα περιπολικά που έχουν απομείνει στην περιοχή για να καλύπτουν τις ανάγκες του Α.Τ. και της Τροχαίας.

Πάντως το νέο αυτό περιστατικό, που έρχεται να προστεθεί στο κλατάρισμα λάστιχου περιπολικού επίσης στην Κυπαρισσία πριν από λίγους μήνες στην εθνική οδό κοντά στην Τρίπολη, κατά τη μεταφορά προσωπικού στην Κόρινθο, δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο ότι τα οχήματα πλέον είναι ξεχαρβαλωμένα και ίσως επικίνδυνα να κυκλοφορούν στους δρόμους όπου υποτίθεται ότι θα προστατέψουν τους πολίτες. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι θα μπορούσε να συμβεί αν μια τέτοια βλάβη συνέβαινε με μεγάλη ταχύτητα, ή αν αυτό το περιπολικό το περίμενε ένας πολίτης που βρισκόταν σε ανάγκη ή κίνδυνο. 

Η αναβάθμιση του στόλου των οχημάτων στην περιοχή, ή έστω η συντήρηση και επισκευή των προβλημάτων, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Η Υποδιεύθυνση Κυπαρισσίας με το Αστυνομικό της Τμήμα καλύπτει μια πολύ μεγάλη γεωγραφική περιοχή -ένα μέρος της οποίας είναι ορεινό-, ενώ πολλές φορές καλείται να συνδράμει γειτονικές περιοχές σε διάφορα συμβάντα. Το δε Τμήμα Τροχαίας καλύπτει σχεδόν όλο το εθνικό δίκτυο της Τριφυλίας, από το Βασιλικό μέχρι το Καλό Νερό και από την Ελαία μέχρι τη Χώρα.

Όλα αυτά κάνουν σαφές ότι η περιοχή έχει ανάγκη από ενίσχυση σε οχήματα, αφού σε λίγο καιρό κι αυτό το ελάχιστο προσωπικό που έχει απομείνει δεν θα μπορεί να μετακινηθεί με τα προβληματικά αυτοκίνητα της υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...