Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους πυροσβέστες στον Ταΰγετο από την Π.Υ. Σπάρτης


Μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους πυροσβέστες στον Ταΰγετο από την Π.Υ. Σπάρτης
Η 12η Νοεμβρίου κάθε έτους έχει καθιερωθεί ως η ημέρα που το Πυροσβεστικό Σώμα τιμά τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και του Κράτους.

Έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση που διοργάνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης στο 17ο χλμ. Ε.Ο Σπάρτης – Καλαμάτας, στο σημείο που έχει ανεγερθεί το μνημείο για τον αείμνηστο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης Αντιπύραρχο Ηλία Γκάτσο, παρουσία του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Αρχιπύραρχου Αθανάσιου Ρούμπου και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης Πυράρχου Κωνσταντίνου Γιόβα.

Τους πεσόντες πυροσβέστες τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος ο οποίος και τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση, η Αντιπεριφερειαρχης Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ο Αντισυνταγματάρχης κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος ως εκπρόσωπος του ΚΕΕΜ, ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Ιωάννης Καρμοίρης, ο Υπαστυνόμος Α΄ κ. Καραμπάτος Αναστάσιος ως εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης κ. Νικόλαος Κουφός, εκπρόσωπος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυρ/κού Σώματος Ν. Λακωνίας, ενώ παρευρέθηκαν τα αδέλφια και συγγενείς του εκλιπόντος, καθώς και συνάδελφοι μόνιμοι, πενταετούς υποχρέωσης, εποχικοί και απόστρατοι.

Ας είναι αιωνία η μνήμη των ηρωικών συναδέλφων.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης

Κων/νος Δ. Γιόβας

Πύραρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...